Category Archives: Naslovne_vijesti

70. rođendan Jeke Primorja

MPZ Jeka Primorja slavi 70. rođendan. Dođite na naš koncert 23.10.2015. u Guvernerovu palaču u 20 sati. Na koncertu ćete moći vidjeti nekoliko dirigenata MPZ Jeka Primorja kao i goste iznenađenja. U Atriju Guvernerove palače biti će postavljena izložba slika koja nas vodi kroz povijest Jeke Primorja. Za kraj ćemo se svi zajedno počastiti naravno opet uz pjesmu. Dođite i uvjerite se. Sigurno ćete uživati.

Dođite na koncert na Ronjgima 30.03.2014.

U nedjelju 30.ožujka 2014. u 18 sati u Restoranu ronjgi održat će se koncert povodom predstavljanja notnog izdanja DUŠAN PRAŠELJ: PASIJA-MUKA, SMRT I USKRSNUĆE ISUSA KRISTA za mješoviti zbor, solista, udaraljke, glasovir/orgulje i recitatora i AVE MARIJA za mješoviti zbor, violinu, violončelo i glasovir/orgulje.

U programu sudjeluju:

  • Mješoviti pjevački zbor “Jeka Primorja”, Rijeka
  • Mješoviti pjevački zbor “Ronjgi”, Ronjgi
  • Muški pevski zbor “Srečko Kumar”, Kojsko

Jeka i rokeri ponovo nastupaju u lipnju u sklopu Riječkih ljetnih noći

Zbor “Jeka Primorja” će  ponovo nastupati zajedno sa Riječkim rokerima i Riječkom  filharmonijom u lipnju u sklopu Riječkih ljetnih noći. Ovo će biti ponovljeni nastup iz Hartere zbog velikog odaziva i jako oduševljene publike.

Koncert u crkvi Presvetog srca Isusovog na Sušaku-vijest

U nedjelju 5.siječnja 2014. u 19 sati u crkvi Presvetog srca Isusovog na Sušaku, Jeka će održati koncert pod dirigentskom palicom dvaju dirigenata maestra Dušana Prašelja i maestra Igora Vlajnića. Posebno iznenađenje na koncertu je praizvedba Ave Marie Dušana Prašelja uz instrumentalnu pratnju : klavir Igor Vlajnić, violina Danijela Maras Mendiković i violončelo David Stefanutti. Jeka Primorja izvest će i sljedeće kompozicije A la nannita nana, Stille nacht, Joy to the world, Little drummer boy itd. Dođite i uživajte s nama u koncertu.

foto